Om oss

Nettstedkompaniet er en virksomhet i Norge som spesialiserer seg på å sette opp nettsteder – i god kvalitet og rimelige priser. Vi tilbyr også tjenester for eksisterende nettsteder, som ofte behøver oppdateringer og videreutvikling. Vi er lokalisert i Hordaland, men jobber på tvers av landet.

WordPress som plattform

Det finnes mange ulike måter å sette opp nettsteder på. Vi har valgt WordPress som plattform, fordi:

 • arbeidet går raskere
 • det er et ryddig oppsett
 • og det enkelt å bruke for deg

WordPress er en verdensledende plattform for bygging av nettsteder og det finnes i dag ca 75 millioner WordPressnettsteder på nettet i dag. Det vil si at support, tilgjengelige utvidelser og løsninger på utfordringer er raskt tilgjengelig. Det er også et svært enkelt rammeverk for å optimalisere nettstedet for søkemotorer. Det finnes et flust av utvidelser som støtter en hvilken som helst WordPress-installasjon. Ved oppsett av et WordPress-nettsted vil vi selvfølgelig legge til rette for at du enkelt skal plukkes opp av de mest kjente søkemotorene.

Les mer of WordPress her

Kvalitet

Vi bruker kun de beste og mest velkjente malverkene for å bygge nettsteder i WordPress. Dette betyr at prosessen med å finne en mal som passer deg er kjapp og smertefri, samtidig som at du kan jobbe med nytt innhold eller vedlikeholde enkelt og greit. Hovedaktørene for malverkene vi bruker er Envato Elements og Themeforest. Disse publiserer kontinuerlig nye og oppdaterte temaer, og har til enhver tid et fyldig utvalg til hvilket som helst ønske. Vi hjelper til med å finne ditt tema og tilpasser det slik du vil ha det! Vi benytter oss også av nettsidebyggeren Elementor for å bygge nettstedet på best mulig måte.

Kunnskap og erfaring

Vi over 17 års erfaring med det digitale, både i form av bygging av nettsteder og digital markedsføring. Disse går som oftest hånd i hånd, da et godt og synlig nettsted er halve jobben i digital markedsføring. I de fleste tilfeller er det de på markedsføringssiden av bordet som har mest kompetanse på å gjøre et nettsted effektivt. Denne kompetansen ønsker vi å videreformidle gjennom å bygge brukervennlige, effektive og synlige nettsteder for de som trenger det. Og det til en pris som er overkommelig!

Vår prosess

 • Skisser og design
  Alt starter med en blyant. Vi skisser opp dine ønsker og prøver å finne ditt design.
 • Wireframes
  Vi “bygger” nettstedet ditt i wireframes; visualiserer nettstedet uten å lage det. Her velger vi også profil og farger.
 • Byggeprosess
  Vi bygger nettstedet ditt basert på det arbeidet vi har lagt bak oss. Og justerer det fortløpende etter ønske.
 • Drift
  Hvis du ønsker kan vi også drifte nettstedet etter at det er levert. Da slipper du å bruke mye tid på å endre, tilføye og forbedre.